» Mijn Zeven Mijls Zomer in een Lijstje
Misschien heb je het zelf ook al in de bus gekregen. Iedereen die zich heeft ingeschreven in het boek der zeven waarheden, heeft de afgelopen week, een uitnodiging in de bus gekregen met vraag naar deelname van een door de efteling georganiseerde fotowedstrijd. En de uitnoding zat aan een binnenkant van een kartonnen eftelingfotolijst, heel erg leuk gedaan. Hieronder volgt een deel van de tekts die in de uitnodiging stond.

win een prijs voor jouw mooiste Zeven Mijls Zomer foto!

Het zomert in de Efteling. Jouw bezoek aan de Zeven Mijls Zomer kan je fantastische prijzen opleveren. Nu de Efteling lekker lang geopend is, heb je volop tijd om alle attracties en sprookjes te bezoeken. En vergeet vooral niet je fotocamera mee te nemen. Want de Efteling is op zoek naar de leukste, mooiste, meest sprookjesachtige, grappigste of spannendte zomerfoto, geschoten in de Wereld vol Wonderen natuurlijk! Wie weet win jij wel één van de Volgende prijzen:
  •  1 × Efteling hotelovernachting incl. parkbezoek, diner en ontbijt voor 4 personen ( 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar).
  • 15 × 2 gratis entreekaarten seizoen 2006
  • 10 pardoespoppen


In deze uitnodiging zelf staat waar je je foto digitaal kan versturen. Alleen daarvoor moet je wel zijn ingeschreven voor het boek der zeven waarheden. Foto versturen kan tot 15 september. Winnaars krijgen voor 22 september automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Welkom

  • 2 mei nieuwe site online! Met onder meer een fotospecial van de DVH, en het eftelinghotel. Benieuwd???

Copyright 2002-2019