» Over Eftelwonder
 

Met dank aan..... 

Uiteraard ben ik de beheerder van EftelWonder. Maar toch krijg ik van vele andere eftelingsites hulp bij het bouwen van een nieuwe pagina. Zo krijg ik, foto's, filmpjes, en tekst. Doordat kan ik mijn pagina's uitbreiden en komt er gelijk een hele andere sfeer op zo'n pagina. Bij deze wil ik alle sites die hebben meegeholpen met deze dingen, hartelijk bedanken voor de teks, en foto's, en filmpjes uit te lenen. Dit is dan ook de enige kans, om alle sites hieronder op een rijtje te zetten:

www.dvhe.nl

www.eftelist.nl

www.efteling.com

www.nieuwsrijk.nlEftelwonderZoals vele al weten, ben ik begonnen met eftelingbos.startbewijs.nl. Heel erg leuk, en ik werk er nog met plezier aan. Maar ik vond het tegen die tijd ook wel leuk om een eigen site te hebben. Toen ik bij de naam eftelwonder kwam, ben ik deze site gaan oprichten. Ik ben er nog steeds heel trots op. Maar ik zou het als nog ook heel leuk vinden als je ook eftelingbos, af en toe een bezoekje brengt.

link eftelingbos.startbewijs.nlVragen hier... Dank u !!!Ben jij ook bereid mij foto's, filmpjes, of tekst te sturen voor eftelwonder? Of heb je suggesties, tips, of dode links gevonden? Ik ben hartstikke blij als je mij dat even laat weten. Mijn E-mail adres is: adsl506378@tiscali.nl. Wel heel ingewikkeld, als je het simpeler wil doen, klik je gewoon boven aan deze site op E-mail, en dan kan je een berichtje sturen. Vragen hier ... Vragen Hier... Dank u Wel!!! 


 
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Welkom

  • 2 mei nieuwe site online! Met onder meer een fotospecial van de DVH, en het eftelinghotel. Benieuwd???

Copyright 2002-2018