» De wereld Vol wonderen


 
volgende keer weer meer. Ik ben hard bezig aan eftelwonder, om eftelwonder nog aantrekkelijker en leuker te maken. Ik ben op dit moment bezig aan heel veel pagina's, dus daarom is ook deze pagina nog niet helemaal af. meer info volgt nog...
 
Het Eftelingtheater
 
 
Het imposante Efteling Theater is gesitueerd rond de entree van het Efteling Park en geschikt voor jong en oud. Het gebouw is vormgegeven in de rijke traditie van de Efteling en behoort tot de vijf grootste theatervoorzieningen van Nederland. Naast de fraaie theaterzaal is er een grote foyer en een rood pluchen theaterrestaurant. Tijdens opening van het park van april t/m oktober 2006 is vier keer per dag de Efteling Sprookjesshow te bewonderen, met sprookjes van Hans Christian Andersen. Tijdens de Zeven Mijls Zomer is de sprookjeshow 5 keer per dag te zien! Daarnaast is het theater in het najaar en de wintermaanden het podium voor de meest betoverende musicals.


 

EftelingrijkenDe Efteling is verdeeld in rijken. OfficiŽel zijn het er 4. Natuurlijk heeft EftelWonder, elk over elk rijk een pagina gemaakt. Op deze pagina's vindt je al het info door het door jouw gekozen rijk. Klik op een rijk, en zie wat er te vinden is!
 
Het Anderrijk  link
Het Marerijk   link
Het Reizenrijk link
Het Ruigrijk    link
 
Aan de bovenstaande pagina's wordt wel gewerkt, daarom is er nog weinig te zien!
    
leukste horecagelegenheden
 


Altijd al op zoek geweest naar plekjes waar je je dag in de efteling goed kan beginnen? EftelWonder heeft er een paar op een rijtje staan, en uitgekozen voor jou!
 
1) Herautenplein
Het herautenplein ligt in het sprookjesbos, en is een gezellige plaats om je dag goed te beginnen. Op dit plein heb je de fontein van de Kikkerkoning, en kan je het sprookje beluisteren van de Magische Klok. Er is een gezellige klein winkeltje waar je een lekkere kop koffie, en een broodje kan halen.
 
2) In het Lavenlaar
In het Lavenlaar heb je een groot aantal bankjes, waar je met je kop koffie en je broodje, het gezellige uitzicht van het Lavenlaar kan bewonderen. Het Voordeel hiervan ook is, dat het in het Lavenlaar nooit zo erg druk is. Heel vaak kan je dan ook gewoon doorlopen naar de Laven Monorail en genieten van het Lavenlaar van een paar meter hoogte.
 


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Welkom

  • 2 mei nieuwe site online! Met onder meer een fotospecial van de DVH, en het eftelinghotel. Benieuwd???

Copyright 2002-2019